EHBO Buurmalsen – Tricht

Lid worden

Hoe word ik lid van de EHBO vereniging Buurmalsen – Tricht?

Hoe word ik lid?

  • 27 september 2023 – In samenwerking met de EHBO vereniging in Tiel bieden we binnenkort een EHBO cursus aan!
    De cursus zal (bij voldoende aanmeldingen) op woensdag 27 september 2023 van start gaan.
    Het zijn 8 lessen en een examen, kosten € 199 inclusief Oranje Kruis boek 28ste druk.
    Er zijn nog enkele plekken vrij.

EHBO-diploma halen?
Wat leuk dat je jouw EHBO-diploma wil gaan halen! Neem contact met ons op via de mail, zodat wij je kunnen informeren over onze huidige aanbod en de bijbehorende kosten.
Afhankelijk van het aantal aangemelde leden bieden wij cursussen aan. Een cursus bestaat over het algemeen uit een aantal avonden les, afgerond met een examen van het Oranje Kruis. Mochten wij op het moment geen cursussen aanbieden, dan kijken wij graag met je mee naar de mogelijkheden in de buurt.
Wanneer je je diploma behaald hebt zul je deze geldig moeten houden door herhalingslessen te volgen. Hiervoor zult u uiteraard lid moeten zijn van onze vereniging. We vragen voor het lidmaatschap jaarlijks 50 euro contributie om onze lessen vorm te kunnen geven.

Al een EHBO-diploma?
Ook dan ben je van harte welkom bij onze vereneging. Het is belangrijk je kennis bij te houden en je competenties te blijven behalen om je diploma geldig te houden. Dit kun je doen door als lid onze herhalingslessen te blijven volgen. We vragen voor het lidmaatschap jaarlijks 50 euro contributie om onze lessen vorm te kunnen geven.

Een keertje meekijken?
Als je nog niet weet of de EHBO vereniging iets voor jou is, kun je gerust een lesje mee komen kijken! Neem ook dan contact met ons op via onze mail.

Neem contact met ons op via:
ehbo.buurmalsen.tricht@gmail.com